Over de Gebruiksrechtovereenkomst

De Gebruiksrechtovereenkomst (Licentieovereenkomst) is een bindende overeenkomst tussen u en AO Kaspersky Lab waarin de voorwaarden voor het gebruik van het programma zijn vastgelegd.

Belangrijk: lees de Gebruiksrechtovereenkomst zorgvuldig door alvorens je het programma begint te gebruiken.

Je kunt de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst bekijken op de volgende manieren:

Door Kaspersky Safe Kids te installeren bevestig je dat je de voorwaarden van Gebruiksrechtovereenkomst begrijpt en aanvaardt. Als je niet akkoord gaat met de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst, annuleer je de installatie van Kaspersky Safe Kids en gebruik je het programma niet.